DEN LILLA SÖTA

Jag älskar att titta på min mage. Jag älskar att ligga och hålla på min mage. Jag älskar när N smeker min mage. Jag älskar att jag är gravid och jag ser verkligen fram emot att bli mamma. Längtar tills det är dags att inreda barnrummet. Än så länge har vi det som datorrum/gästrum. Men tills bebisen kommer ska det bli ett barnrum! Fast i början så kommer vi givetvis ha spjällsängen inne hos oss. Längtar även tills det är dags att köpa bebis kläder, finns ju så många söta!! Men nu så lägger jag pengar på att köpa lite kläder till mig, i större storlekar! Så himla kul.

Nu är det dags att berätta för världen att vi väntar barn.
Hoppas att ni blir glada.

ILLAMÅENDET ÄR TILLBAKA

Jag blir galen på denna matlust och det ständiga illamåendet. Det börjar med att jag vaknar av en enorm hunger. Äter en liten bit när jag ligger i sängen (knäckebröd, frukt eller något liknande) och sedan går jag upp för att försöka få i mig frukost. När jag väl står i köket blir jag yr och är nära till att spy. Lägger mig i soffan och glor på TV. Känner av vattensalivet i munnen som är sympton på att man behöver spy. Sväljer och sväljer. Går ännu en gång upp och försöker hitta något som kan jag få i mig. Fixar en macka lite fort och sätter mig ner. Tar en tugga och vill knappt svälja den, det tar emot så enormt mycket. Känns som att magen vänder sig upp och ner. Vissa gånger går jag och spyr och vissa gånger slipper jag. Då lyckas jag få i mig en macka och allt försvinner. Men hela proceduren tills dess är så oändligt lång och jobbig. Kan det inte bara gå över? Vill ha min matlust tillbaka och äta som vanligt.

Nu är jag i trettonde veckan!!
Herregud.



åh.
Snart är det dags att visa er andra denna blogg. Vill gärna dela med mig av mina tankar kring graviditeten. Sen kommer det ju vara super kul att läsa bloggen om ett par år. Kanske kommer mitt barn att läsa det sen? Nu börjar magen vrida och vända på sig igen, måste äta något. Ha en mysig kväll.

CHEFEN VET

Nu har jag berättat för min chef.. Jag var SÅ nervös innan vi gick iväg och pratade. Men han tog det jätte bra och vart glad så det var en stor lättnad. Alla på jobbet vet inte än, har inte gått ut med det än för alla heller. Det får bli när det blir :) jag mår bra i övrigt. Min barnmorska ringde igår, mina järnvärden var låga så jag måste äta järntabletter. Nåväl, det är vanligt och ingen big deal. Puss på min man <3

RSS 2.0